·  TEL. 93 765 02 59 · EMAIL brianxa@brianxa.cat
 · 

Notícies

ESO3 I ELS AMICS DE LES ARTS (I LA UB)

26-01-2018
Els alumnes fan un taller sobre com s'escriu una cançó amb el grup i després fan mates.

Per Paula Blanco i Muriel Salamano

El passat dimarts, 23 de gener, els alumnes de ESO 3 vam fer una sortida a Barcelona, a veure el taller "Com s'escriu una cançó”, impartit pels Amics de les Arts.

Vam sortir de l’escola a les 9:00h del mati,  en arribar a Barcelona varem esmorzar i cap a les 11:30h vam entrar al teatre, el teatre SAT! situat al barri de Sant Andreu. Durant una hora, els components del grup Amics de les Arts ens van explicar com es fa una cançó, i per fer-ho més entretingut ens van fer participar. Ens van explicar, de forma molt didàctica i pràctica, que una cançó es composava de cinc elements: l’harmonia, el ritme, la lletra, la melodia i l’arretjament.

Al sortir del teatre, vam visitar l’exposició "Els números i la humanitat” a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona. Aquesta exposició exposa com les matemàtiques i els seus algoritmes permeten analitzar la naturalesa més social de la humanitat.

Després, vam anar a plaça Catalunya, on allà ens van deixar temps per menjar i temps lliure, per fer una volta pels voltants. Estava ple de turistes visitant la ciutat i fent-se fotos.

Ganduls al vestíbul de  la uniAl taller dels Amics de le Arts

 

Mostrant el camí... dels númerosIl·luminat pels números

 

 

 


Xarxes socials:


Arxius: