·  TEL. 93 765 02 59 · EMAIL brianxa@brianxa.cat
 · 

Notícies

FESTA DE FINAL DE CURS I GRADUACIÓ DELS ALUMNES DE 4T D'ESO

24-06-2019

Divendres 21 de juny va ser un dia ple d'emocions. Era el darrer dia del curs i això significava viure una mescla ben curiosa d'emocions i sensacions diverses, entre alegria i felicitat però també amb tristesa i enyorança.

Aquest any, la festa de final de curs va començar amb el tradicional partit de bàsquet entre alumnes i professors. El partit va ser a les 8h del matí a la pista central de l'escola. Independentment del resultat final, on els professors van demostrar que no porten gens malament això de córrer darrera una pilota, va ser un moment molt bonic compartit entre companys/es i alumnes, del qual sempre en tindrem tots plegats un bonic record.

 

 

A la tarda es va portar a terme l'actuació que tots els alumnes de Primària i Secundària, juntament amb els alumnes de 4t d'ESO, havien estat preparat intensament durant els darrers mesos per celebrar l'acte de graduació dels més grans de l'escola.

Va ser un moment espectacular, les actuacions van quedar molt bé i el pati feia molt goig amb tanta gent de públic gaudint de l'espectacle i acompanyant el ritme de cada cançó.

 

 

Finalment, l'acte de graduació va concloure amb el tradicional homenatge als alumnes de 4t d'ESO. Finalitza per a ells/es una bonica etapa plena d'una diversitat enorme de moments i aprenentatges viscuts i compartits que de ben segur perduraran a la memòria durant molt de temps.

Des de l'escola, els volem desitjar tota la sort del món en tot allò que es proposin i desitgin.

Aquesta sempre serà casa vostra!

 

 


Xarxes socials: