·  TEL. 93 765 02 59 · EMAIL brianxa@brianxa.cat
 · 

Notícies

OLIMPÍADES

21-06-2018
Un any més, l'escola celebra les Olimpíades amb la participació de tots els alumnes en diferents activitats i jocs esportius.

Avui dijous 21 de juny l'escola ha celebrat les Olimpíades.

Aquest és un esdeveniment molt esperat per a tots els alumnes, els quals passen el matí participant a diferents activitats i jocs esportius amb els seus companys d'aula i de cicle. A més a més, els alumnes de 4t d'ESO són els encarregats de portar a terme la inauguració, la cloenda i la dinamització de totes i cadascuna de les activitats que formen aquestes Olimpíades.

 De bon matí, els alumnes de Secundària ja transportaven la torxa olímpica cap a l'escola, on a les 9h ha tingut lloc la inauguració de les Olimpíades.

Tots els grups d'Infantil, Primària i ESO s'han situat a la pista interior de l'escola, acompanyats de mestres i monitors, per donar inici a aquest esdeveniment.

 

Durant tot el matí els alumnes han participat en diferents jocs i activitats. Aquestes activitats esdevenen una bona oportunitat per compartir els valors de l'esport amb els companys de l'escola. Els jocs i activitats s'han portat a terme a diferents espais de l'escola i del seu entorn.

Després de fer totes les rotacions i haver participat en cadascuna de les activitats programades, tots els alumnes, mestres i monitors han tornat a la pista interior per donar pas a l'acte de cloenda de les Olimpíades.

Volem donar les gràcies als alumnes de 4t ESO per la seva predisposició a l'hora de preparar i dinamitzar les activitats i també a tots els exalumnes i voluntaris que han contribuit a fer possible l'èxit de les Olimpíades.

 


Xarxes socials: