·  TEL. 93 765 02 59 · EMAIL brianxa@brianxa.cat
 · 

Notícies

PREMIS LITERARIS SANT JORDI DE TORDERA 2021

27-04-2021

El Dia de “ Sant Jordi “ a les sis de la tarda, la Regidoria de cultura de Tordera, va lliurar els premis del concurs literari infantil (premis BARÓN de CARLOS), juvenil i adults i de punts de llibre. Aquest any, de manera presencial, a la plaça de l’església, amb un acte adaptat a les mesures decretades pel PROCICAT.

En la categoria infantil Grup A (de 6 a 8 anys), modalitat prosa, el segon premi va ser per la Carla Xamaní Muste de 1r de Primària, pel seu treball “El super pebrot".

En la modalitat de poesia: El primer premi va ser per la Carlota Bosque García de 3r de Primària amb la poesia “L’alegria", el segon premi va ser per la Rita Haro Àvila de 2n de Primària amb “La princesa i el drac" i un Accèssit per la Bruna Colldeforns Valera de 3r de Primària pel poema “Confinament"

En el Grup B (de 9 a 11 anys), modalitat prosa, el primer premi va ser per l’Àlex Villodre Ramírez de 4t de Primària pel seu treball “El portal universal". I en segon lloc la Mireia Llopart Santiago de 5è de Primària amb la història d’”Una mosca contaminada".

En la modalitat de poesia hi va haver un Accèssit per l’Èlia Mosoll amb la seva poesia “El cocodril".

En la categoria juvenil Grup C (de 12 a 14 anys), modalitat prosa, el primer premi va ser per la Nàdia Pla Maurici de 2n de Secundària per la narració “La visita d’un temporal".

I del Grup D (de 15 a 18 anys), modalitat de poesia, el primer premi va ser per la nostra alumna de 4t d’ESO, la Marta Lozano Tornamorell amb la seva “Poesia desordenada", la qual també va guanyar el premi a millor punt de llibre en la categoria de 15 a 17 anys.

Pel que fa als punts de llibre, es va premiar a la Laia Tornamorell Herrojo de 5è de Primària dins la categoria de 6 a 10 anys.

Per acabar es va atorgar el primer premi de poesia en la categoria d’adults (Grup F) al nostre company i professor, Quim Haro amb un Poemari que porta per títol: 

"Silenci tàcit" basat en la descripció de diferents silencis.

Volem destacar la nombrosa participació a nivell local amb la presentació de nombrosos treballs per part dels nostres alumnes i donar l’enhorabona a tots els premiats.
Xarxes socials: