·  TEL. 93 765 02 59 · EMAIL brianxa@brianxa.cat
 · 

Notícies

PREMIS SANT JORDI 2019

30-04-2019

La Regidoria de Cultura de Tordera va lliurar el dia 23 d'abril, a un quart de set de la tarda, enmig de la fira de Sant Jordi, els premis del concurs literari infantil, premis BARÓN de CARLOS.

En la categoria infantil A (de 6 a 8 anys), modalitat prosa, el primer premi va ser per l'Èlia Mosoll de 2n de Primària, pel seu treball "La Història d'Alseru”.

També es van conèixer els guanyadors  del concurs de punts de llibre i en la categoria de 6 a 10 anys es va premiar a Jan Noguerol, també de 2n de Primària.

 

 

Una hora més tard , en el Teatre Clavé, es van lliurar els premis literaris en les categories juvenil i adults.

Pel que fa al grup C, categoria juvenil (de 12 a 14 anys), les premiades en la mopdalitat de prosa van ser la Sara Correa de 2n d'ESO en primer lloc, pel treball "Un Salt en el temps” i en segon lloc l'Ainhoa Espinola de 3r d'ESO amb el seu treball "M'he despertat al segle XX”.

En el grup D (de 15 a 18 anys) la guanyadora del segon premi en prosa va ser per la nostra alumna de 4t d'ESO, l'Estel·la Fernández amb el seu treball "Enyorant la mel”. Dins d'aquesta categoria es va donar el premi treball de recerca a Ruth Maresme, exalumna del centre, amb el seu treball "L'essencial és invisible als ulls”.

En el grup E (de 19 a 25 anys), el segon premi de poesia va ser per l'Anna Díaz, també exalumna de l'escola, amb la poesia "El meu refugi de paper i tinta”.

 

 

Per acabar es va atorgar el primer premi de poesia en la categoria d'adults (grup F) al nostre professor Quim Haro amb "De Llunes”. Un poemari que consta de 10 poemes dedicats a la Lluna en totes les seves fases tant físiques com emocionades.

 

 

També volem felicitar a en Marc Fernández de 6è de Primària com a guanyador del cartell de la Fira de Sant Jordi d'enguany, organitzada per La Peixera.

 

 

Enhorabona a totes i a tots!

 


Xarxes socials: