·  TEL. 93 765 02 59 · EMAIL brianxa@brianxa.cat
 · 

Notícies

Segon a la rŕdio

10-05-2018

El dijous 10 de maig, els nens i nenes de la classe de segon, vam anar a Ràdio Tordera dins del programa "Les escoles a la ràdio".

Hem tingut molts dies per preparar-nos i el primer que vam fer va ser averiguar què s'explica als programes de la ràdio. Un cop això clar, entre tots vam decidir que voliem explicar el nostre projecte: "Boscos endins: Els animals de conte". Vam establir que voliem fer una presentació del projecte i parlar del que haviem après de cada animal que hem treballat: El llop com l'animal dolent dels contes, el drac com l'animal fantàstic i la granota com l'animal encantat. Per tant, vam repartir-nos en quatre grups i cada un va escriure en un full comú el que creien que haviem de dir. Un altre dia, ho vam dir davant de la resta de la classe per veure si ens deixavem alguna cosa important i entre tots vam anar completant cada apartat. Finalment, cadascú ha triat la part que havia de dir o llegir a la ràdio.

Molt emocionats i força neguitosos hem anat a Ràdio Tordera i mentre un grup parlava en directe, els altres ens esperavem a fora.

Ha sigut una nova experiència que ens ha agradat molt a tots


Xarxes socials: