·  TEL. 93 765 02 59 · EMAIL brianxa@brianxa.cat
 · 

Notícies

ES SUSPENEN LES CLASSES DEL DIMARTS 21 DE GENER

20-01-2020

Benvolgudes famílies,

 Us fem arribar el comunicat de l'Ajuntament, en el que informa que es supenen les classes als centres educatius de Tordera pel dimarts 21 de gener. Tampoc hi hauran serveis mínims, per tant, l'escola restarà tancada.

Les classes es reemprendran el dimecres 22 de gener amb normalitat.

 

Comunicat de l'Ajuntament de Tordera:

 Tordera suspèn les classes a tots els centres educatius de Tordera per dimarts  

L'Ajuntament de Tordera informa que davant l'alerta per acumulació de pluja, que preveu la superació del llindar de 250 mm en 24 hores al Maresme Nord i davant l'avís extraordinari emès pel Servei Meteorològic del Consell Comarcal del Maresme, demà, 21 de gener, se SUSPENEN les classes a tots els centres educatius del municipi. Pel mateix motiu es SUSPÈN l'activitat esportiva, cultural i lúdica prevista per al dia de demà (dimarts) Tordera. 

Caldrà estar alerta a les crescudes de rius i torrents que es puguin produir per aquestes acumulacions de precipitació, tenint en compte que allà on la precipitació inicial hagi estat en forma de neu, que la pluja posterior provocarà la fosa d'aquesta i per tant el creixement més ràpid de rius i rieres.

L'Ajuntament demanin màxima precaució durant l'episodi de pluges, evitar desplaçaments innecessaris i seguir les recomanacions de Protecció Civil i Policia Local a traves dels canals habituals. 


Xarxes socials: